REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

Home|REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%  DIN IMPOZITUL PE VENIT

Lucrurile simple pe care mulți copii le învață în familie devin experiențe neștiute pentru cei din centrele de plasament.

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN impozitul pe venit către Fundația Siguranța pentru copii in Romania prin completarea Formularului 230, până pe 25 mai 2024!

Fundația Siguranța pentru copii in Romania

Această formă simplă de implicare financiară poate contribui semnificativ la asigurarea resurselor necesare pentru continuarea activităților fundației, ajutând la menținerea și îmbunătățirea serviciilor oferite copiilor și tinerilor. Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit reprezintă o modalitate eficientă de a susține cauza fundației, contribuind la construirea unui viitor mai luminos pentru acești copii și tineri care au nevoie de sprijin și îngrijire.

De ce să redirecționez 3,5%?

Pentru că IMPLICAREA FACE DIFERENȚA

ALEGE VARIANTA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE CEL MAI BINE ȘI REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE FUNDAȚIA SIGURANȚA PENTRU COPII ÎN ROMÂNIA.

ATENȚIE!

Formularul are deja trecute datele Fundației Siguranța pentru copii in Romania, iar “suma” nu trebuie completată (inspectorul fiscal va calcula și va completa acea rubrică, conform legii).

Dacă anul trecut ai redirecționat 3,5% din impozitul pe venit pentru o altă asociație și ai bifat pentru 2 ani, atunci nu vei mai putea redirecționa anul acesta pentru noi. Dar îți mulțumim oricum pentru intenție iar la anul, pe vremea asta, vei putea fi alături de noi.

Nu uita să trimiți Formularul 230 completat PÂNĂ LA DATA DE 25 MAI 2024.

Ca să nu te iei cu treaba și să uiți, îl poți completa și trimite chiar acum.

Datele noastre sunt:

Denumitre entitate nonprofit: Fundația Siguranța pentru copii în Romania

Cod de indetificare fiscală: 12097005

Cod bancar (IBAN): RO12BTRLRONCRT0290396101

Ca să scapi de o grijă, dar și ca să ne ajuți pe noi să avem o activitate sustenabilă și continuă cu copiii instituționalizați îți recomandăm să bifezi pe formular “2 ani”. Îți mulțumim pentru generozitate!

COMPLETEAZĂ ONLINE FORMULARUL 230 

Dacă ai drum pe la ANAF, atunci poți printa formularul, îl poti completa (în 2 exemplare) și îl poți depune la registratura organului fiscal de care aparții (Atenție! – vei depune doar 1 exemplar, iar cel de-al doilea îl vei păstra) sau prin poștă cu confirmare de primire, la adresa serviciului fiscal.


DESCARCĂ FORMULARUL 230 

Dacă ești fan calculator și ai cont în Spațiul Privat Virtual atunci această variantă ți se potrivește cel mai bine.


DESCARCĂ FORMULARUL 230 

Trimite-ne formularul completat și semnat pe adresa de mail contact@sigurantapentrucopii.ro sau prin poștă la adresa Str.Principala nr351 Checea, iar noi ne vom ocupa de depunerea acestuia către ANAF.


DESCARCĂ FORMULARUL 230 

ro_RORomanian